IKS-stijene2

 

U našoj ponudi
možete pronaći:

 

  • klizne stijene
  • pregradne stijene
  • harmo stijene  
  • podizno-klizne stijene


Pregradne stijene češće se koriste u arhitekturi proizvodnih ili poslovnih prostora. Harmo stijene slične su kliznim stijenama samo što imaju više krila koja se sklapaju klizno u jednu stranu.

STIJENE

Moderna arhitektura ih voli, kupci obožavaju

 

Klizne stijene posebno su pogodne kada želite maksimalno iskoristiti prostor u Vašem domu. Naime, sistem otvaranja je jednostavan i maksimalno funkcionalan s obzirom da štedi svaki centimetar prostora u kojem boravimo. Klizne stijene idealne su kao panoramske, ali isto tako za povezivanje unutarnjeg i vanjskog prostora, izlaza na balkon, terasu ili vrt.


Klizne stijene imaju sve važniju ulogu u opremanju unutarnjih prostora jer suvremenom čovjeku omogućavaju da vlastiti prostor uredi višefunkcionalno. Na ovaj način i organizacija stanovanja ili rada u manjim prostorima postaje kvalitetnija jer funkcionalne grupe mogu biti odvojene ili povezane u bilo kojem trenutku, ovisno o potrebi. Upravo je to najveća kvaliteta koju donosi ugradnja kliznih stijena - one dijele i povezuju, zaklanjaju i otvaraju, zasjenjuju ili propuštaju svjetlost u prostor.


Osim velikih mogućnosti funkcionalnog organiziranja prostora, dizajnersko-oblikovne mogućnosti još su veće.


Osim kliznih stijena, koje pregrađuju prostore interijera, često se koriste i one za pregrađivanje balkona, terasa, lođa ili zimskih vrtova jer se načinom njihovog otvaranja ne zauzima dodatni prostor.


Pravilnim odabirom svakako ćete povećati kvalitetu prostora u kojem boravite.

 

 

Prilagodljivost vašim potrebama


Mogu se napraviti u varijanti od dva do šest krila koja se otvaraju prema unutra.

Osim klasičnih kliznih stijena, izrađuju se i otklopno-klizne te podizno-klizne stijene.

IKS-stijene

OSNOVNE PREDNOSTI

 

desno-stijene-prednosti

 

desno-stijene

Odlučite se za PVC stolariju IKS Fenster. Odlučite se za kvalitetu.

IKS Fenster d.o.o. koristi kolačiće kako bi Vam osigurao personalizirano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja Vaših osobnih podataka. Prihvatite kolačiće ili pročitajte više informacija