GEALAN-LUMAXX S 9000 - Jednostavno više svjetla

 

 

Ispunite svoje prostorije svjetlošću kroz prozore s uskim okvirima. Novi GEALAN-LUMAXX znatno je uži od dosadašnjih kombinacija okvira, uz istu sigurnost i lakoću rukovanja.

 

lumaxx-3 09

 

 

Optimizirana geometrija

Sistem GEALAN-LUMAXX S 9000 ima optimiziranu cjelokupnu geometriju prozorskih okvira tako da su širine profila svedene na minimum. Postignuta je ravnoteža između svojstava toplinske izolacije i statike, kao i savršeno funkcioniranje okova.

lumaxx-2 04 hr

 

lumaxx-1 02 hr

Do 25% više udjela stakla

Pomoću GEALAN- Sustava S 9000 mogu se realizirati posebno uske širine okvira, a rezultat je do 25% više udjela stakla i ulaska svjetlosti kroz prozor. 'Uski okviri' kod novih profila krila odnosno štulpa i dalje omogućavaju savršenu statiku. Koristi se čelik, koji zbog svojih statičkih svojstava omogućava elemente do 2,30m u bijeloj boji (2,20m u drugim bojama). U kombinaciji s tehnikom ljepljenja STV® mogu su izraditi i elementi veličine do 2,50m u bijeloj boji (2,40m u ostalim bojama).

 

 

Odlučite se za PVC stolariju IKS Fenster. Odlučite se za kvalitetu.

IKS Fenster d.o.o. koristi kolačiće kako bi Vam osigurao personalizirano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja Vaših osobnih podataka. Prihvatite kolačiće ili pročitajte više informacija